Hvorfor er prisen så billig?

For alles vedkommende er vinen købt direkte hos (vinbonden) altså den mand, der dyrker og laver vinen. INGEN fordyrende mellemled. Vinene bruger vi naturligvis på kroen, så vi ved, det er vine, der er rigtig gode og folk kan lide. Vi vil gerne være med til et par gode glas gennem julen, derfor lader vi folk være med på vores indkøbsfordele. Det kan smages og helt sikkert ses på prisen.

Du får:

Chardonnay, Cour st Jacques 2019

Chardonnay, Cour st Jacques 2019, er en af vor mest solgte vine. Den smager bare super godt, og med bind for øjnene smager den som en Bourgogne på 1 cru niveau. Det er nemlig lavet i Bourgogne, men druerne kommer fra Limoux i det sydfranske. Det er en vin vi selv sammensætter hvert år, og er rigtig stolte af resultatet. “Vi har jo haft mange ansatte til at prøve at gætte vinen, blindt” og jeg ved godt hvad de svaret er, det er chablis eller Rully, det er vi super glade for. Samtidig er den naturligvis blevet serveret for langt over 100.000 restaurations glade restaurations gæster, så det er en vin vi er helt sikre på i vil elske…

Roja y Negro, Gutierez de la Vega 2015

Roja y Negro, Gutierez de la Vega 2015. Er et superfund og vinen er fantastisk i det prisleje.Vinen er lavet i Alicante på Shiraz, Monastrell, Gir6, det er de lokale navne for Grenach, Mouvedre, Shiraz, som jo er rygrad i vin fra Rh6ne, som vi danskere elsker, og er ideel til julemad. Vi har så været så gode at reserverer denne årgang 2015 tilbage i 2018, da den var færdig. Vinen har altså ikke været ude af kældrene før den sendes til Norsminde hertil jul. Drue sammensætningen har nemlig godt af og modnes, og det er den nu så du får det maksimale ud af vinen i denne periode, men den kan sagtens gemmes 5-6 år endnu. SIDSTE ÅR VAR VINEN Helt i spil om at blive ÅRESTJULEVIN, hos Århus STIFTTIDNE, kun 1 point fra at vinde. En i panelet gav en lave karakter, tiltros for de øvrige alle havde Roja Y Negro som vinder, men det blev en flot 2 plads, 1 point efter vinderen. I april blev den bedømt til at koste kr 350,- i forbruger test hos jysk Fynske Medier i maj udgaven, så det er et mega tilbud.

Riesling " Alte Reben" Schloss Neuweier 2018

Riesling ” Alte Reben” Schloss Neuweier 2018. Rigtig dejlig behalelig riesling, lavet på, 73 år gamle stokke. Det smager af Erste lage (1 cru), men denne har vi grundet vor lange histore og venskab med vineriet, til en helt special pris. Husk at Riesling fra Baden er ikke søde som fra mange andre regioner i Tyskland. Det er mere elegant super præcist, og meget meget velsmagende.

Maury La Coume de Roy 2013.

Maury La Coume de Roy 2013. Er en lækker mørk dessert vin som kommer fra MAURY, og er den franske udgave af portvin. Den er ikke så ” fed” og tyk som portvin, men mere levende, aromatisk og blød. Det er super lækkert og der er en dejlig note af chokolade og krydderier. VI har valgt at bruge årgang 2012 så der er alder fylde og masser af kvalitet på, når vinen skal serveres til riz a la manden. Husk Maury er kun i 50 cl.